top of page

Her kan du lese noen kundeomtaler
For flere, se min profil i Talerlisten, eller les mine Google-anmeldelser.

 

Heidi Anderssen- Dukes

November 2023

Fagforbundet

 

Har samarbeidet med Loni om flere prosjekter, og hun leverer alltid topp kvalitet og er nedpå samtidig. Hun har sjarm, og klaffer godt med ulike målgrupper. Anbefales på det sterkeste for en god balanse mellom skreddersøm, faglighet og kontakt med publikum.

Nina Antonov

Oktober 2023

Bipolarforeningen

Loni var programleder og ordstyrer under et webinar om tvang og bipolar lidelse. Vi er svært fornøyde med leveransen. Hun gjorde paneldeltakerne gode ved å stille de riktige spørsmålene. Hun var også god og profesjonell å samarbeide med i forberedelsene opp mot webinaret. Vi har samarbeidet med Loni før og kommer helt sikkert til å gjøre det igjen.

 

 

Liv Aarberg

Oktober 2023

Bipolarforeningen

Tusen takk for en strålende ledelse av dette webinaret, Loni! Vi er imponert! Varm, raus, undersøkende og lyttende!

 

Harald Sundby

September 2023

Privat

 

Loni hjalp meg både med å lage en film, og å være toastmaster i mitt 60-års lag, et oppdrag booket etter å ha fått råd fra Talerlisten. Begge oppgavene løste hun med glans, og jeg fikk veldig mange gode tilbakemeldinger fra gjestene om hvor bra hun hadde vært. Hun er en strålende og proff person og jobbe med. Fra vi startet planleggingen til selve utføringen har vært perfekt på alle måter, og jeg kan anbefale henne på det varmeste.

Anita Herheim

August 2023

Privat

Eg hadde ikkje klart meg uten Loni. Ho hadde kontroll på absolutt alt fra a til å. Kjøreplanen var detaljert og ho hadde god kontakt med kjøkkenet. Eg kunne slappe heilt av og nyta festen. Tusen takk for at du gjorde bryllupet vårt fantastisk :)

 

 

Jeanette

August 2023

Privat

Hei Loni. Tusen takk for noen fantastiske timer på kurs med deg i dag! Du skal vite, at du har fått enormt med skryt fra hele gjengen utover dagen vi har vært samlet! ❤️ Det var litt skummelt for meg i dag som du skjønte! Men også forløsende! Og det er helt greit har jeg konkludert med. ❤️

Jeg er klar for å stå på scene i morgen!

Ann-Kristin Aanstad

August 2023

Larvik idrettsråd

 

Tusen takk for at du stilte opp som debattleder, Loni! Imponert over din profesjonelle forberedelse og gjennomføring. Rett og slett strålende fornøyd!

Caja Skyvulstad

August 2023

Avonova

Vi leide inn Loni til å holde innlegg på vår fagsamling på 1,5 time. Hun tilpasset opplegget etter vår bedrift, noe som gjorde at alle våre ansatte fikk opplevelse mestring. Mange ble mer beviste på hva som gjør dem nervøs og uvaner man kan tillegge seg. Alt i alt er vi veldig fornøyde med opplegget vi fikk!

Marie Utslottøy Isaksen

Juli 2023

Privat

Tusen takk for den gode jobben du har gjort! Det har vert heilt topp å samarbeida med deg. Dagen vår var heilt perfekt! Gjestene har skrytt mykje over den gode toastmasteren Loni! 

Hege Henden

Mai 2023

Privat

 

Med ditt rolige, milde vesen og din pådriverkraft har du bidratt til å ro hele bryllupet i boks med stødig hånd. 🙂 Du tok ansvar fra første sekund og bare fikset og ordnet. Vi er evig takknemlig for at det er akkurat du som ble vår toastmaster!

Hild-Ada Bakke

Mai 2023

Vestfold og Telemark fylkeskommune

Seksjon tannhelse og forebygging

Loni har holdt et engasjerende og lærerikt kurs i kommunikasjon og presentasjonsteknikk for alle tannpleiere ansatt i Vestfold og Telemark fylkeskommune. Vi som arrangerte kurset er meget fornøyd med kursdagen. Tilbakemeldingene etter kurset har vært unisont positive. Tannpleierne synes kurset var lærerikt, nyttig, meget relevant og at Loni var en kunnskapsrik og inspirerende kursholder.

 


Efwa Hagatrøm
Mars 2023

Lederhjelpen

Jeg har fått meget god hjelp av deg Loni. Skrev nettopp en ny fortelling i ‘Hollowood’-style basert på opplevelser med min far som var entreprenør. Det har formet hva jeg brenner for i stor grad. Ble bra! Anslag… Vendepunkt… Moralen er… Begynner å få tak på det. Veldig verdifullt. Takk!

 


Turid Aasland Dahle
Mars 2023
NOKLUS
 
Inspirerende og engasjert med en god blanding av kunnskapsformidling og humor! :)

 


Torill Bjerkgaard
Januar 2023
Universitetet i Sørøst-Norge

Vi hadde kurs i presentasjonsteknikk med Loni. Dette ble en dag som var engasjerende, interessant og ikke minst morsom. Loni klarte å få masse respons fra studentene.

 


Helge Mäkinen
Desember 2022
NTL Fylkesutvalg Vestfold og Telemark

Foredraget om post-corona kommunikasjon hadde gode poenger, humor og ikke minst rikt illustrert med personlige eksempler fra Loni. Korte henvisninger til teori forankret innholdet på en god måte. Loni var godt forberedt og leverte på en profesjonell måte som gav 40 NTL´ere en svært god start på vår kursdag.

 


Signe Hananger
Desember 2022
Fagforbundet

Loni ledet vår gruppeprosess på avdelingsseminar i høst. Hun håndterte forsamlingen på en avslappet og elegant måte, og fikk fram kreativitet og engasjement hos den enkelte og i gruppene. Vi kan trygt anbefale henne som prosesshjelper.

 


Aase Wivestad
Desember 2022
Vestfold og Telemark fylkesbibliotek

Loni holdt skrivekurs og skriveverksted i 3 dager for bibliotekansatte. Kursrekka resulterte i en god prosess hvor forståelsen for hvordan tekster skal fungere økte gang for gang for deltakerne.
Det var en god blanding av teori og praksis i dette opplegget, som var meget solid gjennomarbeidet og forberedt fra kursholder sin side.
Mange av kursdeltakerne ga uttrykk for at det hadde vært lærerike og inspirerende dager med mange nyttige og gode tips og nye vinklinger i forhold til tidligere kunnskap på dette området.
 


Alexandra Enger
Oktober 2022
Sodexo

Loni er en allsidig dame. Hun var konferansier på en fest for 300 ansatte med mennesker fra veldig mange ulike kulturer. Hun er veldig trygg og profesjonell i ulike roller, byr på seg selv, var godt forberedt og er strålende på scenen. Til tross for et til tider krevende publikum stod hun på og fikk med seg gjestene på en fin måte. Loni skriver også artikler for meg, hun leverer veldig bra tekster og er rask til å levere. Anbefaler Loni!

Kamilla Bergan

Juli 2022

Privat

 

Vi er så fornøyde med jobben du gjorde i bryllupet vårt! Du har vært en fin samarbeidspartner, som er støttende, flink til å holde i trådene, og til å følge opp. Vi har følt oss trygge hele veien, du har stålkontroll! Alle elsket det skjulte teateret, det skapte stemning, og det ble mye morsom prat om det i etterkant. Du er en god skuespiller!

 

Unn Carin Stray Rambo

Juni 2022

Privat

Tusen takk for all hjelp, koordinering og skikkelig gode forslag til selskap og seremoni! Du har vært skikkelig involvert og flink, og lekene du lagde brakte stemningen enda mer opp enn vanlig, det var helt spot on! Vi har kun gode ting å si om jobben du gjorde som toastmaster i bryllupet vårt, og tilbakemeldingen fra gjestene har vært utelukkende positiv!

Susanne Marie Knudsen

Juni 2022

Privat

Gjestene var helt sjokkert over hvor god du var på å huske navn- og å inkludere alle tilstede! Gjestene digget quizzen og alle de andre ablegøyene du satte i gang. Tusen takk for at du hjalp til å gjøre bryllupet vårt så knirkefri og fin!

 


Stine Hjartland
Mars 2022
Happy Alien AB

Loni var voice-over artist for en reklame-/instruksjonsfilm for Steplers norske webside. Det var veldig lett å samarbeide med henne - hun er fleksibel, proff og effektiv. I løpet av noen minutter hadde vi en avtale på plass og dagen etter leverte hun sin lydfil i henhold til avtalen. Resultatet ble supert!

 


Hilde Hansen
Mars 2022
Tverrpolitisk
 
Loni holdt et inspirerende, lærerikt og morsomt foredrag om kvinnehelse på Vårt 8.mars arrangement. Vi (arrangørene) fikk mye skryt av henne, det gikk på både innhold og måten det ble lagt fram.

 


Rita Blomquist

Sandefjord videregående skole

Desember 2021

Ved Sandefjord videregående skole har vi valgt å engasjere Loni to år på rad i forbindelse med psykisk helseuke. Hun har kompetanse på flere felt og gir av hele seg selv i jobben. Loni er imponerende faglig dyktig, samtidig med at hun er ekte, menneskelig og tilstede.

Beate Ranheim

Viken fylkesbibliotek

November 2021

Da vi var på leting etter en dyktig instruktør som kunne gi oss grundige tilbakemeldinger på presentasjoner, både på tekst og sceneteknikk, ble Loni anbefalt oss. Vi er imponert over hvor godt kursopplegget hun laget passet til våre behov, og hvordan hun kom med presise og konstruktive innspill. Hun gjorde oss bedre, og vi bruker daglig teknikkene hun har lært oss.

 

Merete Østerud
November 2021
Start i Vestfold
 
Loni er flott foredragsholder, hun er inspirerende og meget engasjert, hun gir en god innføring i fagområde, presentasjonsteknikk. Loni holdt et kurs for etablererveiledningen START i Vestfold, hvor målgruppen var gründere.
 


Jay Pacheco
September 2021
PMA Science University
 
Loni er en flott person med mye energi og erfaring i presentasjonsteknikk – hun er bare rå! Selv om jeg er founder av PMA Science University og Virtual Content Mentor Academy, trenger å lære presentasjonsteknikk av Loni! 🙂
 


Nina Antonov
Juni 2021
Bipolarforeningen Norge
 
Loni var konferansiér og ledet en avsluttende panelsamtale på Bipolarforeningens webinar om unge og bipolar lidelse den 3. juni 2021.
Vi er strålende fornøyde og kan anbefale Loni på det varmeste. Hun er trygg, proff, varm og stilte godt forberedt. I tillegg har hun mye humor og godt humør som smitter. To tomler opp!

 


Susann Marthinsen
Mai 2021 
Høyskolen Kristiania
 
Høyskolen Kristiania elsker de som utfordrer. Derfor har vi i kampanjen «Utdanning som utfordrer» ønsket å løfte frem mennesker som utfordrer det etablerte, de som har egne meninger og står for dem. De som tør å prøve, selv om de kanskje vil gå på en smell. Vi mener Loni er en utfordrer. Ei dame med bein i nesa, som snakker høyt om de viktige tingene. Hun er ambisiøs og har valgt å bygge på kompetansen sin med nettstudier. Ikke bare det, hun gjør det samtidig som hun sjonglerer livet som aleneforsørger, selvstendig næringsdrivende og står på barrikadene for å skape endring i samfunnet og arbeidslivet.
 


Nieve Christin Eriksen
April 2021
Privat

Jeg fikk hjelp av Loni til å skrive CV og jobbsøknad. Jeg opplevde Loni som trygg og kunnskapsrik i håndteringen av oppgaven. Hun var god til å finne løsninger der jeg selv så utfordringer. Samtidig som hun bistod meg var hun god på å sørge for at det var jeg som gjorde jobben.

Marta Breen

Mars 2021

 

Jeg har blitt intervjuet av Loni på scenen ved to ulike anledninger, og det har vært veldig positive opplevelser. Hun er alltid godt forberedt og skaper en trygg og god stemning.

 

Anne Krogh
Desember 2020
Tønsberg og Færder bibliotek
 
Jeg har vært på kurs i Presentasjonsteknikk og historiefortelling med Loni. Kurset var engasjerende, inspirerende og lærerikt. Loni er en kurslærer full av kunnskap, varme og engasjement. Hun er også full av gode eksempler som illustrerer det hun formidler!

 


Arve Karlsen
November 2020
Larvik kommune

Loni var konferansier under Larvik Kommunes utdeling av honnørpriser lørdag 14/11-20. Hun åpnet med et morsomt skråblikk på kulturen og loset oss deretter gjennom forestillingen med stødig hånd. Hun var trygg, morsom, profesjonell og avslappet. Hun var veldig godt forberedt og kunne alt hun skulle si utenat. Hun var en fornøyelse å samarbeide med under forberedelsene, alltid blid og imøtekommende. Anbefales sterkt!

 


Kjersti Helgeland
November 2020
Nytfestivalen

På Nytfestivalen 2020 ledet Loni arrangementet Nakenhet, skam og forventninger. Hun holdt et foredrag etterfulgt av en panelsamtale.
For det første: Loni er helt suveren å samarbeide med. Hun er proaktiv, forbereder og innleder dialog med paneldeltagere før jeg har fått sagt pølse.
For det andre: Hun er løsningsfokusert og takler endringer med et smil. At foredraget måtte sendes digitalt og at en paneldeltager meldte avbud og en annen deltok på zoom tok hun på strak arm.
For det tredje: Hun leverer på en strålende måte. Budskapet er klart og flott levert, hun er personlig uten å være utleverende og får andre til å dele på en fin måte. Anbefales varmt!

 


 Silje Willumsen Haugå
April 2020
Hypnoterapeuten.no

Loni leder en workshop jeg deltar på: Toastmaster klubben, som holdes én gang i mnd over 8 mnd. Loni er ikke bare dyktig i presentasjon og en god taler selv, men leder også gjennom de ulike temaene med teori, oppgaver og utfordringer med stødig hånd. Hun har en ro som smitter og kommer med tips til forbedringer på en oppmuntrende måte. Det er rom for å prøve og feile, og mye fokus på å hente fram de positive kvalitetene du kan spille mer på for å utvikle deg innen presentasjonsteknikk. Fordi hun har variert erfaring selv fra flere områder på talerstolen, kan hun komme med mange eksempler og innspill som er nyttige. Loni er raus og motiverende også i coachingsamtaler én til én. Jeg anbefaler sterkt Lonis worshop og oppfølgingssamtaler om du er ute etter å bli en bedre formidler!


Ilja Sofie Jakobsen
Mars 2020
Selvstendig feminist
 
Veldig flink konferansier på 8. mars arrangement i Blåboksen i Bølgen. Morsom, jordnær og avslappet – for ikke å snakke om utrolig søt og hyggelig dame! Bein i nesa og talent fra topp til tå. Utrolig ålreit å jobbe med, positiv er hun også. Gjør det så veldig gjerne igjen. Forbilde!


Elin Dahling
Mars 2020
Dahlings skriverier
 
Loni er et totalt uselvisk fyrverkeri kvinneske og loser et hvert arrangement trygt i havn. Anbefales til det aller meste!
 


Kristin Imenes
Februar 2020
Universitetet i Sørøst-Norge
 
Loni var konferansier på inspirasjonsdagen Jenter og Teknologi på Universitetet i Sørøst-Norge (USN) i februar 2020. Hun gjorde en fantastisk jobb både på scenen, men også i forkant av arrangementet. Loni er en person som er lett å samarbeide med, hun er positiv, kreativ, har masse erfaring å bidra med og ikke minst byr hun på seg selv! Vi kan varmt anbefale Loni!

 


Emilie Sørmo Svendsen
Oktober 2019
Sandefjord Videregående Skole
 
Loni holdt en kjempefin workshop om kommunikasjon og small-talk for elevene på Sandefjord Videregående Skole. Hun var både morsom og inspirerende å høre på, samtidig som hun var flink til å engasjere og utfordre elevene. Hele workshopen var en kjempesuksess, fylt med latter, ulike kommunikasjonsøvelser og spørsmål til ettertanke. Både elever og lærere var storfornøyde, og vi anbefaler Loni på det sterkeste!
 


Trine Merete Sjølyst
September 2019
Privat
 
Jeg kan anbefale Loni på det varmeste! Hun holdt stand up og var koreograf for jentene i utdrikningslaget til venninnen min i august. Loni forbereder seg godt og gjør alt for at resultatet skal bli så bra som mulig. Hun var tilgjengelig på mail og telefon og møtte meg på forhånd for å planlegge dagen og å få informasjon om jentene som kunne gjøre materialet personlig. På selve dagen spilte hun først skjult teater og kom utkledd i upassende og morsom outfit. Det var først superkleint, deretter hysterisk morsomt. Etter den overraskende og spreke starten, var hun seg selv og ga bruden oppmerksomhet på en bra måte, lærte oss en dans til musikkvideoen vi hadde laget og holdt et personlig og skreddersydd stand up-show og vi elsket det. Jeg kommer helt klart til å spørre Loni igjen!

 


Aslak Larsen
September 2019
Tønsberg og Færder bibliotek
 
Etter å ha sett hvor dyktig Loni er som konferansier og samtaleleder på to ulike arrangementer spurte jeg henne om hun ville ta oppdraget som konferansier på den landsomfattende markeringen/arrangementet Klimabrølet 30.8.19 på en stor scene på Tønsberg torv for 1500 mennesker. Sammen med en annen konferansier hadde Loni forberedt seg veldig godt og leverte over all forventning. Med et sterkt engasjement, en perfekt balanse mellom seriøse og humoristiske innslag og en personlig vri klarte Loni og få med seg alle deltakerne/publikum på både flere fellesrop og et rungende klimabrøl. Det som imponerte meg aller mest var at hun i tillegg til å takle intervjuer med både TV, radio og avis før og underveis i arrangementet, samtidig evnet å samarbeide på en smidig måte og viste en stoisk ro da rekkefølgen på det planlagte programmet blei endret flere ganger underveis da en artist kom for seint på grunn av forsinkelser på toget. Jeg anbefaler Loni som både konferansier og samtaleleder på det sterkeste!
 


Lasse Bergan
Juli 2019
Privat
 
For ei dame! 😀
Jeg ble utnevnt toastmaster i bryllup og søkte eksperthjelp i Loni, som tok oppdraget – og bryllupsfesten med storm.

Loni hjalp til med planleggingen og kom med masse innspill og forslag til hvordan dette kunne utføres – og sørget for trygghet gjennom hele prosessen.
Oppdraget ble utført på en eksepsjonell måte – med skjult teater (hvor hun virkelig ble lagt merke til av gjestene) i minglingen før middag, før hun ble presentert som kveldens Toastmaster – og kunne bli «seg selv» og ta fatt på toastmasterjobben.
Loni er utrolig morsom, har verdens mest smittende latter og humør – og kan garantert trekke opp stemningen uansett hvor hun stiller opp.
Terningkast 12 fra meg!

 


Nora & Ånund
Juni 2019
Personlig
 
Loni er helt fantastisk! Hun var toastmaster i vårt bryllup og gjorde dagen helt perfekt! Hun var utrolig engasjert og hjalp oss med mye planlegging. Under festen var hun eksepsjonell og fikk alle gjestene med seg! Kan ikke skryte nok av denne flotte kvinnen! Så sprudlende, morsom og utrolig hyggelig! Anbefales på det sterkeste.

 


Guro Furunes Pettersen
Juni 2019
Norske Konsertarrangører
 
Loni holdt en workshop for kursholderne i Norske Konsertarrangører om presentasjonsteknikk. Både vi og kursholderne er veldig fornøyde, det var en morsom og fin workshop hvor vi alle ble utfordret og fikk reflektert en del over egne utfordringer som var nyttig for oss. Anbefales!

 


Bjørn Fredrik Bratsberg
April 2019
G Travel Getaway Larvik

Vi benyttet Loni som quizmaster og stand-up i forbindelse med vår åpningsfest på Getaway Larvik 05.04.19. Til tross for guffent vær og få tilhørere gjorde hun jobben på en profesjonell måte, og ledet oss gjennom kvelden med morsomme betraktninger på en leken måte. Vi vil gjerne benytte Loni til flere oppdrag.
 


Nina Kalvik
April 2019
Huset/ Larvik kommune
 
Loni holdt sitt nye foredrag om angst, for første gang, for oss ansatte og brukere ved Huset og Broen i Larvik 27.03.19. Jeg synes det var veldig bra, særlig fordi det ble nært på en måte som virkelig var trygt for brukerne.

 


Marthe Bastøe
Mars 2019
8. mars-komiteen i Sarpsborg
 
Loni er svært allsidig, og er stødig i sine tema. Hun formidler informasjon på en humoristisk og varm måte. I forbindelse med 8.mars holdt Loni to foredrag på to ulike ungdomsskoler, med til sammen over 600 elever fra tiende trinn. Hun snakket om feminisme, kjønnsroller og kroppspress, og engasjerte både elever og lærere. På kvelden hadde hun stand up for voksne tilskuere på et annet arrangement i samme regi. Her møtte vi en litt annen Loni, som også passet perfekt til dette oppdraget. Ærlig og utilslørt humor, som ga masse latter og gjenkjennelse i salen. Dagen hadde definitivt ikke vært den samme uten Loni, og vi har fått en haug med positive tilbakemeldinger på hennes opptredener. Jeg kan varmt anbefale henne til ulike typer oppdrag!
 


Sanda Knutson
Februar 2019
Universitetet i Sørøst-Norge
 
Snakk om proft utført arbeid!!! Loni var en fantastisk konferansier på eventet «Jenter og teknologi» på USN, februar 2019. Hun tok oss og nesten 300 jenter i publikum gjennom 3-timers program med humor og glede. Hun anbefales på det sterkeste.

 


Linda Merete Gusland
Februar 2019
Vestfold Bygdekvinnelag
 
Vi hadde Loni som foredragsholder 1. februar på vårt arrangement «Bygdekvinner på lading» på Hotell Wassilioff i Stavern. Temaet var «Fin nok! Hvordan vise fingeren til kroppspress og skjønnhetstyranni». Og det må kunne sies å være en kunst å vekke både seriøs ettertanke, smil, latter og inspirasjon hos deltakerne, når man snakker om et så alvorlig tema. Loni har en deilig, ujålete, «gi F…..» utstråling, som gjør henne til et forbilde for oss alle. Vi må tørre å stole på at vi er «God Nok» akkurat sånn som vi er. Loni anbefales på det varmeste.
 


Jeanette M.
Desember 2018
Privat
 
Jeg vil bare si at å ha fått muligheten til å treffe en person som deg med din utstråling og personlighet har vært til inspirasjon og glede igjennom kurset og har gjort min hverdag enda hyggeligere. Takk for fine kursdager og håper jeg får gleden av og være publikum under en av dine opptredener en gang i fremtiden!

Teresa Godding
Desember 2018
Vintage Baby sosiale Entreprenører/SV
 
Loni har jeg jeg truffet i flere ulike event/foredrag og samlinger. Hver gang jeg hører stemmen hennes får jeg alltid en kraft skylt over meg som forteller meg at ; NÅ…NÅ må vi lytte! For denne damen her har noe viktig å fortelle! Loni bærer preg av så mange faktorer; Ekte, Ærlig, Rå, Naturlig, Hysterisk og har en formidlingsevne som når ut til både unge og gamle. Jeg er stolt over at vi er så heldige i Vestfold som har mulighet til å booke denne damen til alle mulige begivenheter. Jeg kan VARMT anbefale henne for Politiske event, bryllup, konfirmasjoner, kurs, workshop, julebord, festivaler osv.

 


Marit Nagel Rønningen
Desember 2018
Vestfold og Telemark SV
 
Tross forsinkelser (ikke pga. Loni), tekniske utfordringer og julebord-disko i naborommet fikk vi en proff, gøyal og energisk Stand Up på samlinga vår. Det er utfordrende å holde Stand Up for folk som ikke har bedt om det – men får det servert, dette takla Loni veldig bra. God kontakt med både unge og litt eldre tilhørere. Kahoot engasjerte og falt godt i smak.
 

Siri Rambøl Svensen
Desember 2018
Privat initiativ/ mor av brudgom

Loni var toastmaster- og hadde skjult teater i min sønns bryllup 03.11. Loni toppet bryllupsfesten! Hun var helt fantastisk morsom!

 
Karoline Løvall
November 2018
NHO / Jenter og teknologi
 
Vi var heldige å jobbe med Loni under vår norgesturné i november 2018. Loni gav presentasjonsstøtte og veiledning til seks av våre rollemodeller som skulle ha hvert sitt foredrag for jenter i 9. og 10.klasse. Rollemodellene var alle enige i at de fikk god hjelp til å sortere og strukturere innholdet sitt, og at de fikk verdifulle tips og tilbakemeldinger. Loni var en veldig betryggende veileder for rollemodellene, og vi anbefaler henne varmt videre.

 
Hiam Alchirout
November 2018
Arabisk forening / Norsk folk hjelp
 
Loni er så god å ta relasjon med mennesker, skape engeri og latter rundt seg. Inkuludere små og store . Zumba er en arena for mor og barna med innvandre bakgrunn som kan bevege seg sammen og takket vare Loni som leder våre gruppe i Larvik på Verdens Mestern skole i samarbeid med Norsk folke hjelp. Loni er forbilde til alenemor og unggrunder. Loni er flink å respektere andre mennesker uansett bakgrunn, finne løsning til alt med latter og smil. Vi har masse minner som vi kommer aldri å glemme. Lykke til Loni, på vegene alle innvandrekvinner i Larvik, sier vi: Tusen takk.
 

Elisabeth Akselsen
November 2018
Privat initiativ
 
Jeg var så heldig å få høre Loni live for første gang på biblioteket i Sandefjord i går. Go Loni! Du beveger deg i et grenseland der vi absolutt bør være. Du pirker i skammen vår, i ordbruk- og hva som kan være humor når damer er samlet. Fy søren så kul du er. Takk for at du tør, og håper vi møtes igjen snart – du gjorde kvinnedagen til en fest!

 
Agnete Ulvedal Hessevik
November 2018
Privat initiativ
 
Loni satte skikkelig fres på utdrikningslaget med sin morsomme og løsslupne stand-up. I tillegg ga hun kreativ støtte da bruden fikk i oppgave å spille inn en film. Jeg kan virkelig anbefale å hyre inn Loni til utdrikningslag.
 

Heidi Huse Myrmo
November 2018
Allva AS ( Bryllupshjelperen)
 
Vi brukte Loni som konferansier under Bryllupshjelperens lanseringsfest og minimesse. Hun loset våre gjester på underholdende vis, gjennom et tre timer langt program. Hun var imøtekommende, løsningsorientert og lydhør når det oppstod endringer underveis. Hun tok selv ansvar for å innhente informasjonen hun behøvde for å stille godt forberedt. Jeg kan varmt anbefale Loni til andre som ønsker en morsom og stødig konferansier eller toastmaster.
 


Christine E. Igni
November 2018
Privat initiativ
 
Jeg vil med dette innlegget veldig gjerne anbefale Loni Bjerkholt-Pedersen som toastmaster. Hun bor i Larvik, og er helt fantastisk! Kunne virkelig ikke ønsket oss en flinkere, mer strukturert, morsom og herlig dame! Hun hadde skjult teater ved ankomst til festen, og resten av kvelden fullt under kontroll. Forberedelsene tok hun også på strak arm, og lettet mange av våre stressmomenter.

 
John-Thorbjørn Johansen
November 2018
Privat initiativ
 
Loni er flink til å skape trygghet slik at man tør komme seg ut av sin komfortsone. Gode praktiske øvelser og utfordringer. Anbefales.

 
Marianne Hartvåg
Oktober 2018
ØKOUKA Vestfold
 
Loni var en fremragende konferansier og intervjuer på åpningsarrangementet for ØKOUKA Vestfold i september 2018. Hun åpnet med et dikt/ spoken word om øko, som fikk svært god tilbakemelding fra publikum. Hun holdt videre god takt i programmet og samtale med Gry Hammer, skapte god kjemi og stemning mellom publikum og de på scenen. Alle i prosjektgruppa er enige om at Loni var det perfekte valget til vårt åpningsarrangement.

 
Mads Vold
Januar 2018
Exhibition Management AS
 
Loni var en svært dyktig konferansier på Gründermessen nå i november 2017. Åpnet med «praktisk info rapp» og loset oss gjennom fra foredragsholder til foredragsholder samt øvrig program med energi og humor. Vi er meget fornøyde og kan varmt anbefale Loni som konferansier.

bottom of page