top of page

Konferansier og programleder

En konferansier skal ikke bare introdusere, lede og følge klokka. En god konferansier er også engasjert og energisk, og er med på å løfte arrangementet til nye høyder!

Jeg har variert og allsidig konferansiererfaring, blant annet for Økouka i Vestfold (årlig, landsdekkende feiring av økologisk mat og landbruk), åpen dagUniversitetet i Sørøst-Norge (årlige arrangementer på ulike USN campuser, for nye studenter), og i Næringslivets Hovedorganisasjons (NHO) likestillingssatsning Jenter og teknologi. Jeg ledet også Tønsberg og Færder biblioteks programserie om feminisme i 2020, og myteknusingssamtale om transtematikk under Kimen Litteraturfestival i Tønsberg i 2022, for å nevne noen få eksempler.

 

Jeg er fast programleder i LO-Radioen på Radio Grenland, og har erfaring som radiojournalist fra NRK Vestfold og Telemark

 

Se kundeomtaler, for å lese mer om hva kundene mine mener.

Loni var konferansier på Jenter og Teknologi på HSN i februar 2018. Publikum var en stor gruppe jenter fra videregående skole som skulle inspireres av en gjeng kvinnelige tech-ingeniører…her var det både aldersspenn og kompetansegap som skulle deales med… Med humor, kløkt og stor dose «bjuda på» klarer Loni på genialt vis å få frem latter og dialog, hype en egen heiagjeng blant jentene og ikke minst, få oss alle opp av stolen for en real danseøkt! Anbefales på det varmeste!

Anne Lise, Atensi

Pris

 

Fra kroner 15.000,– *

Reise-, oppholds- og diettutgifter kommer i tillegg.

Foto: FRI Vestfold og Telemark

Foto: Kristoffer Sandven

Foto: Kristoffer Sandven

Foto: Line Loholt

Foto: Heidi Huse Myrmo

Foto: Kristin Imenes

Foto: Hiam al-Chirout

Foto: TNB

Foto: Kristoffer Sandven

Foto: Kristoffer Sandven

Foto: Marianne Timby Hartvåg

Foto: Tverrpolitisk kvinnegruppe Larvik

Foto: Kristin Imenes/USN

Foto: Bryllupshjelperen

Foto: Kristoffer Sandven

bottom of page