top of page

Torill Bjerkgaard

5. januar 2023

Universitetet i Sørøst-Norge

Vi hadde kurs i presentasjonsteknikk med Loni. Dette ble en dag som var engasjerende, interessant og ikke minst morsom. Loni klarte å få masse respons fra studentene.

 

Helge Mäkinen

15. desember 2022

NTL Fylkesutvalg Vestfold og Telemark

Foredraget om post-corona kommunikasjon hadde gode poenger, humor og ikke minst rikt illustrert med personlige eksempler fra Loni. Korte henvisninger til teori forankret innholdet på en god måte. Loni var godt forberedt og leverte på en profesjonell måte som gav 40 NTL´ere en svært god start på vår kursdag.

Signe Hananger

15. desember 2022

Fagforbundet

Loni ledet vår gruppeprosess på avdelingsseminar i høst. Hun håndterte forsamlingen på en avslappet og elegant måte, og fikk fram kreativitet og engasjement hos den enkelte og i gruppene. Vi kan trygt anbefale henne som prosesshjelper.

Aase Wivestad

6. desember 2022

Vestfold og Telemark fylkesbibliotek

Loni holdt skrivekurs og skriveverksted i 3 dager for bibliotekansatte. Kursrekka resulterte i en god prosess hvor forståelsen for hvordan tekster skal fungere økte gang for gang for deltakerne.

Det var en god blanding av teori og praksis i dette opplegget, som var meget solid gjennomarbeidet og forberedt fra kursholder sin side.

Mange av kursdeltakerne ga uttrykk for at det hadde vært lærerike og inspirerende dager med mange nyttige og gode tips og nye vinklinger i forhold til tidligere kunnskap på dette området.

 

Alexandra Enger

3. oktober 2022

Sodexo

Loni er en allsidig dame. Hun var konferansier på en fest for 300 ansatte med mennesker fra veldig mange ulike kulturer. Hun er veldig trygg og profesjonell i ulike roller, byr på seg selv, var godt forberedt og er strålende på scenen. Til tross for et til tider krevende publikum stod hun på og fikk med seg gjestene på en fin måte. Loni skriver også artikler for meg, hun leverer veldig bra tekster og er rask til å levere. Anbefaler Loni 🙂

Stine Hjartland

20.mars 2022

Happy Alien AB

Loni var voice-over artist for en reklame-/instruksjonsfilm for Steplers norske webside. Det var veldig lett å samarbeide med henne - hun er fleksibel, proff og effektiv. I løpet av noen minutter hadde vi en avtale på plass og dagen etter leverte hun sin lydfil i henhold til avtalen. Resultatet ble supert!

Hilde Hansen

11. mars 2022

Tverrpolitisk

 

Loni holdt et inspirerende, lærerikt og morsomt foredrag om kvinnehelse på Vårt 8.mars arrangement. Vi (arrangørene) fikk mye skryt av henne, det gikk på både innhold og måten det ble lagt fram.

 

Merete Østerud

16. november 2021

Start i Vestfold

 

Loni er flott foredragsholder, hun er inspirerende og meget engasjert, hun gir en god innføring i fagområde, presentasjonsteknikk. Loni holdt et kurs for etablererveiledningen START i Vestfold, hvor målgruppen var gründere.

 

Jay Pacheco

22. september 2021

PMA Science University

 

Loni er en flott person med mye energi og erfaring i presentasjonsteknikk – hun er bare rå! Selv om jeg er founder av PMA Science University og Virtual Content Mentor Academy, trenger å lære presentasjonsteknikk av Loni! 🙂

 

Nina Antonov

9. juni 2021

Bipolarforeningen Norge

 

Loni var konferansiér og ledet en avsluttende panelsamtale på Bipolarforeningens webinar om unge og bipolar lidelse den 3. juni 2021.

Vi er strålende fornøyde og kan anbefale Loni på det varmeste. Hun er trygg, proff, varm og stilte godt forberedt. I tillegg har hun mye humor og godt humør som smitter. To tomler opp!

 

Anne Krogh

9. desember 2020

Tønsberg og Færder bibliotek

 

Jeg har vært på kurs i Presentasjonsteknikk og historiefortelling med Loni. Kurset var engasjerende, inspirerende og lærerikt. Loni er en kurslærer full av kunnskap, varme og engasjement. Hun er også full av gode eksempler som illustrerer det hun formidler!

 

Susann Marthinsen

20. mai 2021 

Høyskolen Kristiania

 

Høyskolen Kristiania elsker de som utfordrer. Derfor har vi i kampanjen «Utdanning som utfordrer» ønsket å løfte frem mennesker som utfordrer det etablerte, de som har egne meninger og står for dem. De som tør å prøve, selv om de kanskje vil gå på en smell. Vi mener Loni er en utfordrer. Ei dame med bein i nesa, som snakker høyt om de viktige tingene. Hun er ambisiøs og har valgt å bygge på kompetansen sin med nettstudier. Ikke bare det, hun gjør det samtidig som hun sjonglerer livet som aleneforsørger, selvstendig næringsdrivende og står på barrikadene for å skape endring i samfunnet og arbeidslivet.

Nieve Christin Eriksen

15. april 2021

Privat

Jeg fikk hjelp av Loni til å skrive CV og jobbsøknad. Jeg opplevde Loni som trygg og kunnskapsrik i håndteringen av oppgaven. Hun var god til å finne løsninger der jeg selv så utfordringer. Samtidig som hun bistod meg var hun god på å sørge for at det var jeg som gjorde jobben.

 

Arve Karlsen

16. november 2020

Larvik kommune

Loni var konferansier under Larvik Kommunes utdeling av honnørpriser lørdag 14/11-20. Hun åpnet med et morsomt skråblikk på kulturen og loset oss deretter gjennom forestillingen med stødig hånd. Hun var trygg, morsom, profesjonell og avslappet. Hun var veldig godt forberedt og kunne alt hun skulle si utenat. Hun var en fornøyelse å samarbeide med under forberedelsene, alltid blid og imøtekommende. Anbefales sterkt!

Kjersti Helgeland

13. november 2020

Nytfestivalen

På Nytfestivalen 2020 ledet Loni arrangementet Nakenhet, skam og forventninger. Hun holdt et foredrag etterfulgt av en panelsamtale.
For det første: Loni er helt suveren å samarbeide med. Hun er proaktiv, forbereder og innleder dialog med paneldeltagere før jeg har fått sagt pølse.
For det andre: Hun er løsningsfokusert og takler endringer med et smil. At foredraget måtte sendes digitalt og at en paneldeltager meldte avbud og en annen deltok på zoom tok hun på strak arm.
For det tredje: Hun leverer på en strålende måte. Budskapet er klart og flott levert, hun er personlig uten å være utleverende og får andre til å dele på en fin måte. Anbefales varmt!

 

 

Silje Willumsen Haugå

30. april 2020

Hypnoterapeuten.no

Loni leder en workshop jeg deltar på: Toastmaster klubben, som holdes én gang i mnd over 8 mnd. Loni er ikke bare dyktig i presentasjon og en god taler selv, men leder også gjennom de ulike temaene med teori, oppgaver og utfordringer med stødig hånd. Hun har en ro som smitter og kommer med tips til forbedringer på en oppmuntrende måte. Det er rom for å prøve og feile, og mye fokus på å hente fram de positive kvalitetene du kan spille mer på for å utvikle deg innen presentasjonsteknikk. Fordi hun har variert erfaring selv fra flere områder på talerstolen, kan hun komme med mange eksempler og innspill som er nyttige. Loni er raus og motiverende også i coachingsamtaler én til én. Jeg anbefaler sterkt Lonis worshop og oppfølgingssamtaler om du er ute etter å bli en bedre formidler!

 

Ilja Sofie Jakobsen

10. mars 2020

Selvstendig feminist

 

Veldig flink konferansier på 8. mars arrangement i Blåboksen i Bølgen. Morsom, jordnær og avslappet – for ikke å snakke om utrolig søt og hyggelig dame! Bein i nesa og talent fra topp til tå. Utrolig ålreit å jobbe med, positiv er hun også. Gjør det så veldig gjerne igjen. Forbilde!

 

Elin Dahling

10. mars 2020

Dahlings skriverier

 

Loni er et totalt uselvisk fyrverkeri kvinneske og loser et hvert arrangement trygt i havn. Anbefales til det aller meste!

 

Kristin Imenes

24. februar 2020

Universitetet i Sørøst-Norge

 

Loni var konferansier på inspirasjonsdagen Jenter og Teknologi på Universitetet i Sørøst-Norge (USN) i februar 2020. Hun gjorde en fantastisk jobb både på scenen, men også i forkant av arrangementet. Loni er en person som er lett å samarbeide med, hun er positiv, kreativ, har masse erfaring å bidra med og ikke minst byr hun på seg selv! Vi kan varmt anbefale Loni 🙂

 

Emilie Sørmo Svendsen

17. oktober 2019

Sandefjord Videregående Skole

 

Loni holdt en kjempefin workshop om kommunikasjon og small-talk for elevene på Sandefjord Videregående Skole. Hun var både morsom og inspirerende å høre på, samtidig som hun var flink til å engasjere og utfordre elevene. Hele workshopen var en kjempesuksess, fylt med latter, ulike kommunikasjonsøvelser og spørsmål til ettertanke. Både elever og lærere var storfornøyde, og vi anbefaler Loni på det sterkeste!

 

 

Trine Merete Sjølyst

2. september 2019

Privat

 

Jeg kan anbefale Loni på det varmeste! Hun holdt stand up og var koreograf for jentene i utdrikningslaget til venninnen min i august. Loni forbereder seg godt og gjør alt for at resultatet skal bli så bra som mulig. Hun var tilgjengelig på mail og telefon og møtte meg på forhånd for å planlegge dagen og å få informasjon om jentene som kunne gjøre materialet personlig. På selve dagen spilte hun først skjult teater og kom utkledd i upassende og morsom outfit. Det var først superkleint, deretter hysterisk morsomt. Etter den overraskende og spreke starten, var hun seg selv og ga bruden oppmerksomhet på en bra måte, lærte oss en dans til musikkvideoen vi hadde laget og holdt et personlig og skreddersydd stand up-show og vi elsket det. Jeg kommer helt klart til å spørre Loni igjen!

 

Aslak Larsen

1. september 2019

Tønsberg og Færder bibliotek

 

Etter å ha sett hvor dyktig Loni er som konferansier og samtaleleder på to ulike arrangementer spurte jeg henne om hun ville ta oppdraget som konferansier på den landsomfattende markeringen/arrangementet Klimabrølet 30.8.19 på en stor scene på Tønsberg torv for 1500 mennesker. Sammen med en annen konferansier hadde Loni forberedt seg veldig godt og leverte over all forventning. Med et sterkt engasjement, en perfekt balanse mellom seriøse og humoristiske innslag og en personlig vri klarte Loni og få med seg alle deltakerne/publikum på både flere fellesrop og et rungende klimabrøl. Det som imponerte meg aller mest var at hun i tillegg til å takle intervjuer med både TV, radio og avis før og underveis i arrangementet, samtidig evnet å samarbeide på en smidig måte og viste en stoisk ro da rekkefølgen på det planlagte programmet blei endret flere ganger underveis da en artist kom for seint på grunn av forsinkelser på toget. Jeg anbefaler Loni som både konferansier og samtaleleder på det sterkeste!

 

Lasse Bergan

29. juli 2019

Privat

 

For ei dame! 😀
Jeg ble utnevnt toastmaster i bryllup og søkte eksperthjelp i Loni, som tok oppdraget – og bryllupsfesten med storm.

Loni hjalp til med planleggingen og kom med masse innspill og forslag til hvordan dette kunne utføres – og sørget for trygghet gjennom hele prosessen.

Oppdraget ble utført på en eksepsjonell måte – med skjult teater (hvor hun virkelig ble lagt merke til av gjestene) i minglingen før middag, før hun ble presentert som kveldens Toastmaster – og kunne bli «seg selv» og ta fatt på toastmasterjobben.

Loni er utrolig morsom, har verdens mest smittende latter og humør – og kan garantert trekke opp stemningen uansett hvor hun stiller opp.

Terningkast 12 fra meg!

 

Nora & Ånund

30. juni 2019

Personlig

 

Loni er helt fantastisk! Hun var toastmaster i vårt bryllup og gjorde dagen helt perfekt! Hun var utrolig engasjert og hjalp oss med mye planlegging. Under festen var hun eksepsjonell og fikk alle gjestene med seg! Kan ikke skryte nok av denne flotte kvinnen! Så sprudlende, morsom og utrolig hyggelig! Anbefales på det sterkeste.

 

Guro Furunes Pettersen

4. juni 2019

Norske Konsertarrangører

 

Loni holdt en workshop for kursholderne i Norske Konsertarrangører om presentasjonsteknikk. Både vi og kursholderne er veldig fornøyde, det var en morsom og fin workshop hvor vi alle ble utfordret og fikk reflektert en del over egne utfordringer som var nyttig for oss. Anbefales!

Bjørn Fredrik Bratsberg

8. april 2019

G Travel Getaway Larvik

Vi benyttet Loni som quizmaster og stand-up i forbindelse med vår åpningsfest på Getaway Larvik 05.04.19. Til tross for guffent vær og få tilhørere gjorde hun jobben på en profesjonell måte, og ledet oss gjennom kvelden med morsomme betraktninger på en leken måte. Vi vil gjerne benytte Loni til flere oppdrag.

 

Nina Kalvik

4. april 2019

Huset/ Larvik kommune

 

Loni holdt sitt nye foredrag om angst, for første gang, for oss ansatte og brukere ved Huset og Broen i Larvik 27.03.19. Jeg synes det var veldig bra, særlig fordi det ble nært på en måte som virkelig var trygt for brukerne.

 

Marthe Bastøe

9. mars 2019

8.mars-komiteen i Sarpsborg

 

Loni er svært allsidig, og er stødig i sine tema. Hun formidler informasjon på en humoristisk og varm måte. I forbindelse med 8.mars holdt Loni to foredrag på to ulike ungdomsskoler, med til sammen over 600 elever fra tiende trinn. Hun snakket om feminisme, kjønnsroller og kroppspress, og engasjerte både elever og lærere. På kvelden hadde hun stand up for voksne tilskuere på et annet arrangement i samme regi. Her møtte vi en litt annen Loni, som også passet perfekt til dette oppdraget. Ærlig og utilslørt humor, som ga masse latter og gjenkjennelse i salen. Dagen hadde definitivt ikke vært den samme uten Loni, og vi har fått en haug med positive tilbakemeldinger på hennes opptredener. Jeg kan varmt anbefale henne til ulike typer oppdrag!

 

 

Sanda Knutson

18. februar 2019

Universitetet i Sørøst-Norge

 

Snakk om proft utført arbeid!!! Loni var en fantastisk konferansier på eventet «Jenter og teknologi» på USN, februar 2019. Hun tok oss og nesten 300 jenter i publikum gjennom 3-timers program med humor og glede. Hun anbefales på det sterkeste.

Linda Merete Gusland

11. februar 2019

Vestfold Bygdekvinnelag

 

Vi hadde Loni som foredragsholder 1. februar på vårt arrangement «Bygdekvinner på lading» på Hotell Wassilioff i Stavern. Temaet var «Fin nok! Hvordan vise fingeren til kroppspress og skjønnhetstyranni». Og det må kunne sies å være en kunst å vekke både seriøs ettertanke, smil, latter og inspirasjon hos deltakerne, når man snakker om et så alvorlig tema. Loni har en deilig, ujålete, «gi F…..» utstråling, som gjør henne til et forbilde for oss alle. Vi må tørre å stole på at vi er «God Nok» akkurat sånn som vi er. Loni anbefales på det varmeste.

 

Jeanette M.

20. desember 2018

Privat initiativ

 

Jeg vil bare si at å ha fått muligheten til å treffe en person som deg med din utstråling og personlighet har vært til inspirasjon og glede igjennom kurset og har gjort min hverdag enda hyggeligere. Takk for fine kursdager og håper jeg får gleden av og være publikum under en av dine opptredener en gang i fremtiden!

 

Teresa Godding

13. desember 2018

Vintage Baby sosiale Entreprenører/SV

 

Loni har jeg jeg truffet i flere ulike event/foredrag og samlinger. Hver gang jeg hører stemmen hennes får jeg alltid en kraft skylt over meg som forteller meg at ; NÅ…NÅ må vi lytte! For denne damen her har noe viktig å fortelle! Loni bærer preg av så mange faktorer; Ekte, Ærlig, Rå, Naturlig, Hysterisk og har en formidlingsevne som når ut til både unge og gamle. Jeg er stolt over at vi er så heldige i Vestfold som har mulighet til å booke denne damen til alle mulige begivenheter. Jeg kan VARMT anbefale henne for Politiske event, bryllup, konfirmasjoner, kurs, workshop, julebord, festivaler osv.

 

Marit Nagel Rønningen

12. desember 2018

Vestfold og Telemark SV

 

Tross forsinkelser (ikke pga. Loni), tekniske utfordringer og julebord-disko i naborommet fikk vi en proff, gøyal og energisk Stand Up på samlinga vår. Det er utfordrende å holde Stand Up for folk som ikke har bedt om det – men får det servert, dette takla Loni veldig bra. God kontakt med både unge og litt eldre tilhørere. Kahoot engasjerte og falt godt i smak.

 

Siri Rambøl Svensen

6. desember 2018

Privat initiativ/ mor av brudgom

Loni var toastmaster- og hadde skjult teater i min sønns bryllup 03.11. Loni toppet bryllupsfesten! Hun var helt fantastisk morsom!

 

Karoline Løvall

26. november 2018

NHO / Jenter og teknologi

 

Vi var heldige å jobbe med Loni under vår norgesturné i november 2018. Loni gav presentasjonsstøtte og veiledning til seks av våre rollemodeller som skulle ha hvert sitt foredrag for jenter i 9. og 10.klasse. Rollemodellene var alle enige i at de fikk god hjelp til å sortere og strukturere innholdet sitt, og at de fikk verdifulle tips og tilbakemeldinger. Loni var en veldig betryggende veileder for rollemodellene, og vi anbefaler henne varmt videre.

 

Hiam Alchirout

22. november 2018

Arabisk forening / Norsk folk hjelp

 

Loni er så god å ta relasjon med mennesker, skape engeri og latter rundt seg. Inkuludere små og store . Zumba er en arena for mor og barna med innvandre bakgrunn som kan bevege seg sammen og takket vare Loni som leder våre gruppe i Larvik på Verdens Mestern skole i samarbeid med Norsk folke hjelp. Loni er forbilde til alenemor og unggrunder. Loni er flink å respektere andre mennesker uansett bakgrunn, finne løsning til alt med latter og smil. Vi har masse minner som vi kommer aldri å glemme. Lykke til Loni, på vegene alle innvandrekvinner i Larvik, sier vi: Tusen takk.

 

Elisabeth Akselsen

22. november 2018

Privat initiativ

 

Jeg var så heldig å få høre Loni live for første gang på biblioteket i Sandefjord i går. Go Loni! Du beveger deg i et grenseland der vi absolutt bør være. Du pirker i skammen vår, i ordbruk- og hva som kan være humor når damer er samlet. Fy søren så kul du er. Takk for at du tør, og håper vi møtes igjen snart – du gjorde kvinnedagen til en fest!

 

Agnete Ulvedal Hessevik

21. november 2018

Privat initiativ

 

Loni satte skikkelig fres på utdrikningslaget med sin morsomme og løsslupne stand-up. I tillegg ga hun kreativ støtte da bruden fikk i oppgave å spille inn en film. Jeg kan virkelig anbefale å hyre inn Loni til utdrikningslag.

 

Heidi Huse Myrmo

20. november 2018

Allva AS ( Bryllupshjelperen)

 

Vi brukte Loni som konferansier under Bryllupshjelperens lanseringsfest og minimesse. Hun loset våre gjester på underholdende vis, gjennom et tre timer langt program. Hun var imøtekommende, løsningsorientert og lydhør når det oppstod endringer underveis. Hun tok selv ansvar for å innhente informasjonen hun behøvde for å stille godt forberedt. Jeg kan varmt anbefale Loni til andre som ønsker en morsom og stødig konferansier eller toastmaster.

 

Christine E. Igni

20. november 2018

Privat initiativ

 

Jeg vil med dette innlegget veldig gjerne anbefale Loni Bjerkholt-Pedersen som toastmaster. Hun bor i Larvik, og er helt fantastisk! Kunne virkelig ikke ønsket oss en flinkere, mer strukturert, morsom og herlig dame! Hun hadde skjult teater ved ankomst til festen, og resten av kvelden fullt under kontroll. Forberedelsene tok hun også på strak arm, og lettet mange av våre stressmomenter.

 

John-Thorbjørn Johansen

12. november 2018

Privat initiativ

 

Loni er flink til å skape trygghet slik at man tør komme seg ut av sin komfortsone. Gode praktiske øvelser og utfordringer. Anbefales.

 

Marianne Hartvåg

1. oktober 2018

ØKOUKA Vestfold

 

Loni var en fremragende konferansier og intervjuer på åpningsarrangementet for ØKOUKA Vestfold i september 2018. Hun åpnet med et dikt/ spoken word om øko, som fikk svært god tilbakemelding fra publikum. Hun holdt videre god takt i programmet og samtale med Gry Hammer, skapte god kjemi og stemning mellom publikum og de på scenen. Alle i prosjektgruppa er enige om at Loni var det perfekte valget til vårt åpningsarrangement.

 

Mads Vold

9. januar 2018

Exhibition Management AS

 

Loni var en svært dyktig konferansier på Gründermessen nå i november 2017. Åpnet med «praktisk info rapp» og loset oss gjennom fra foredragsholder til foredragsholder samt øvrig program med energi og humor. Vi er meget fornøyde og kan varmt anbefale Loni som konferansier.

bottom of page