Loni Bjerkholt-Pedersen, 2019

For flere vurderinger, se profilen min på Talerlisten.

 

Lasse Bergan

29. juli 2019

Privat

​

For ei dame! πŸ˜€
Jeg ble utnevnt toastmaster i bryllup og søkte eksperthjelp i Loni, som tok oppdraget – og bryllupsfesten med storm.

Loni hjalp til med planleggingen og kom med masse innspill og forslag til hvordan dette kunne utføres – og sørget for trygghet gjennom hele prosessen.

Oppdraget ble utført på en eksepsjonell måte – med skjult teater (hvor hun virkelig ble lagt merke til av gjestene) i minglingen før middag, før hun ble presentert som kveldens Toastmaster – og kunne bli «seg selv» og ta fatt på toastmasterjobben.

Loni er utrolig morsom, har verdens mest smittende latter og humør – og kan garantert trekke opp stemningen uansett hvor hun stiller opp.

Terningkast 12 fra meg!

 

 

Guro Furunes Pettersen

4. juni 2019

Norske Konsertarrangører

​

Loni holdt en workshop for kursholderne i Norske Konsertarrangører om presentasjonsteknikk. Både vi og kursholderne er veldig fornøyde, det var en morsom og fin workshop hvor vi alle ble utfordret og fikk reflektert en del over egne utfordringer som var nyttig for oss. Anbefales!

​

 

Marthe Bastøe

9. mars 2019

8.mars-komiteen i Sarpsborg

​

Loni er svært allsidig, og er stødig i sine tema. Hun formidler informasjon på en humoristisk og varm måte. I forbindelse med 8.mars holdt Loni to foredrag på to ulike ungdomsskoler, med til sammen over 600 elever fra tiende trinn. Hun snakket om feminisme, kjønnsroller og kroppspress, og engasjerte både elever og lærere. På kvelden hadde hun stand up for voksne tilskuere på et annet arrangement i samme regi. Her møtte vi en litt annen Loni, som også passet perfekt til dette oppdraget. Ærlig og utilslørt humor, som ga masse latter og gjenkjennelse i salen. Dagen hadde definitivt ikke vært den samme uten Loni, og vi har fått en haug med positive tilbakemeldinger på hennes opptredener. Jeg kan varmt anbefale henne til ulike typer oppdrag!

 

​

Sanda Knutson

18. februar 2019

Universitetet i Sørøst-Norge

​

Snakk om proft utført arbeid!!! Loni var en fantastisk konferansier på event «Jenter og teknologi» på USN, februar 2019. Hun tok oss og nesten 300 jenter i publikum gjennom 3-timers program med humor og glede. Hun anbefales på det sterkeste.

​

​

Linda Merete Gusland

11. februar 2019

Vestfold Bygdekvinnelag

​

Vi hadde Loni som foredragsholder 1. februar på vårt arrangement «Bygdekvinner på lading» på Hotell Wassilioff i Stavern. Temaet var «Fin nok! Hvordan vise fingeren til kroppspress og skjønnhetstyranni». Og det må kunne sies å være en kunst å vekke både seriøs ettertanke, smil, latter og inspirasjon hos deltakerne, når man snakker om et så alvorlig tema. Loni har en deilig, ujålete, «gi F…..» utstråling, som gjør henne til et forbilde for oss alle. Vi må tørre å stole på at vi er «God Nok» akkurat sånn som vi er. Loni anbefales på det varmeste.

​

​

Karoline Løvall

26. november 2018

NHO / Jenter og teknologi

 

Vi var heldige å jobbe med Loni under vår norgesturné i november 2018. Loni gav presentasjonsstøtte og veiledning til seks av våre rollemodeller som skulle ha hvert sitt foredrag for jenter i 9. og 10.klasse. Rollemodellene var alle enige i at de fikk god hjelp til å sortere og strukturere innholdet sitt, og at de fikk verdifulle tips og tilbakemeldinger. Loni var en veldig betryggende veileder for rollemodellene, og vi anbefaler henne varmt videre.

 

​

Aslak Larsen

22. november 2018

Privat initiativ

 

Som far til en konfirmant under Human-Etisk Forbunds seremoni på Hjertnes mai 2018 var det viktig for meg at jeg både blei utfordret og beveget av konferansierens tale til konfirmanten. Det blei jeg virkelig av Loni. Hennes evne til å være både direkte, ærlig og reflektert gjorde at hun traff både ung og gammel med sitt upolerte språk. Jeg anbefaler absolutt Loni som konferansier til mange ulike oppdrag!

​

​

Agnete Ulvedal Hessevik

21. november 2018

Privat initiativ

 

Loni satte skikkelig fres på utdrikningslaget med sin morsomme og løsslupne stand-up. I tillegg ga hun kreativ støtte da bruden fikk i oppgave å spille inn en film. Jeg kan virkelig anbefale å hyre inn Loni til utdrikningslag.

​

​

Marianne Hartvåg

1. oktober 2018

ØKOUKA Vestfold

 

Loni var en fremragende konferansier og intervjuer på åpningsarrangementet for ØKOUKA Vestfold i september 2018. Hun åpnet med et dikt/ spoken word om øko, som fikk svært god tilbakemelding fra publikum. Hun holdt videre god takt i programmet og samtale med Gry Hammer, skapte god kjemi og stemning mellom publikum og de på scenen. Alle i prosjektgruppa er enige om at Loni var det perfekte valget til vårt åpningsarrangement.

​

​

Mads Vold

9. januar 2018

Exhibition Management AS

 

Loni var en svært dyktig konferansier på Gründermessen nå i november 2017. Åpnet med «praktisk info rapp» og loset oss gjennom fra foredragsholder til foredragsholder samt øvrig program med energi og humor. Vi er meget fornøyde og kan varmt anbefale Loni som konferansier.

​